کیوان مرتضوی صبح امروز در گفتوگو بابسیج به مناسبت هفته تأمین اجتماعی با گرامیداشت این هفته ، در راستای تحول، توسعه و افزایش رفاه بیمهشدگان و مستمریبگیران ،اظهار کرد: تأمین اجتماعی سازمانی بیننسلی و عمومیغیردولتی است که برخلاف نهادهای حمایتی، بر پایه مشارکت و ارائه خدمات تخصصی و متنوع، تعهداتی سنگین را در قبال جامعه هدف خود بر عهده دارد.
مدیر کل تامین اجتماعی گیلان یکی از مهمترین دغدغههای سازمان را خلق منابع جدید مالی و افزایش توان سازمان برای پوشش کامل تعهدات دانست و گفت: در شرایطی هستیم که تعداد مستمریبگیران افزایش چشمگیری داشته است.
وی تصریح کرد: در دهه ۱۳۸۰، شمار مستمریبگیران حدود ۳۲ هزار نفر بود، اما اکنون با رشد جمعیت سالمند، قوانین بازنشستگی پیش از موعد و طلاقهای صوری، فشار قابل توجهی بر منابع مالی سازمان وارد شده است.
مرتضوی با اشاره به تلاش سازمان برای بهبود عملکرد ،در راستای کاهش رفتوآمد، احترام به کرامت مخاطبان و تحقق اهداف دیجیتالسازی اظها کرد:امروز بیمهشدگان و مستمریبگیران میتوانند بدون مراجعه حضوری به شعب، از طریق گوشی تلفن همراه و سیستمهای الکترونیکی، خدمات خود را دریافت کنند.
وی با بیان اینکه طرح متناسب سازی مستمری ها مطابق ماده ۲۹ قانون برنامه هفتم توسعه در ۳ مرحله انجام خواهد شد، افزود:مرحله اول سال گذشته انجام شد مرحله ۲ نیز امسال انجام شدبطوریکه متوسط رشد مستمریها با افزایش سنواتی به ۵۹ درصد رسید. بی تردید انجام همسان سازی مستمری ها بخشی از عدالت بخشی در پرداخت ها را محقق بخشیده است.
مدیر کل تامین اجتماعی با تأکید بر ارتقای رفاه بازنشستگان، از اختصاص تسهیلات مستمریبگیری به ۳ هزار نفر از جامعه بازنشستگان خبر داد و گفت: این اقدام در راستای سیاستهای عدالتمحور و حمایتگرایانه سازمان است .
وی ازاعزام مستمریبگیران به مشهد مقدس و گفت و افزود: این فعالیتها با هدف تقویت روحیه و کرامت اجتماعی این قشر انجام شده و در ادامه نیز برنامههایی در دستور کار خواهد بود.
مرتضوی با بیان اینکه میزان مصارف سازمان بالغ بر ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است،گفت:در حالی که بهترین حالت درآمدی سازمان در حدود ۲ هزار میلیارد تومان است که انتظار است این شکاف مالی از طریق توسعه فعالیتهای اقتصادی و سودآوری ستادی جبران میشود.
وی با اشاره به اهمیت نقش تأمین اجتماعی در عرصههای اجتماعی، اقتصادی و اشتغال، افزود: این سازمان با بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت تحت پوشش در گیلان، یکی از گستردهترین نهادهای بیمهگر در کشور است که دومین تولیدکننده و نخستین خریدار بزرگ خدمات درمان در استان محسوب میشود.
مدیرکل تأمین اجتماعی گیلان با اشاره به شعار«تحول و توسعه همراه با شرکای اجتماعی» در پنجاهمین سال سازمان تأمین اجتماعی از اجرای بیستگانه طرح تحولآفرین خبر داد.
وی طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع ،پذیرش و رسیدگی الکترونیکی اسناد پزشکی ،اصلاح ساختار مدیریتی درمان ،تسهیل خدمات بیمه فضای کسبوکار،ساماندهی کسبوکارهای نوین ،تحول دیجیتال و هوشمندسازی، مدیریت تعهدات بیمهای، ارتقای مدیریت وصول منابع، ساماندهی مشاغل سخت و زیانآور ،جذب نخبگان و نظام شایستهسالاری،پرداخت مبتنی بر عملکرد،رضایتمندی مبتنی بر نظارت مردمی، بهرهوری منابع مالی ،خروج از بنگاهداری و ساماندهی شرکتها و املاک را از طرح های ۲۰ گانه تحولآفرین سازمان بیان کرد.
به گزارش بسیج ،در نهمین جشنواره ملی مالک اشتر، مرتضوی سرائی سال ۱۴۰۳،مدیر کل سازمان تامین اجتماعی استان گیلان از سازمان بسیج ادرات و کارمندان سپاه قدس گیلان به عنوان مدیر کل برتر بسیجی معرفی شد.